Saturday, 4 October 2014

teringin makan kek

hai..
aku tiba2 terasa nak buat kek la..semalam asyik godeh2 pasal resipi kek..and terjumpa blog akak ni dia wat kek yang simple..aku tengok pon macam menyelerekan jer..orang sibuk nak masak rendang aku sibuk nak buat kek..ahaha..rendang tuh mak aku masak t..aku tukang tolong jer..sebab aku tak pandai buat rendang kang jadi tak sedap pulak haha..bakal suami jangan marah yer..t aku belajar ler haha..ok t tngok la jadi ke tak hasil kek aku buat..lau tak jadi aku tak tayang la ae haha..
ok bye nak angkat barang masuk uma..sempat lagi update dalam kereta..

barang sudah dibeli..

sementara tutup cita aku nak ucapkan selamat hari raya aidiladha kepada semua umat islam :)
ok del an..bye 


No comments:

Post a Comment