Friday, 24 October 2014

Aku syg kawan aku...

Hai..aku syg kawan aku??ha taraa sapa tak syg kawan kan..aku sebenarnyer ingat korang n syg korang walaupon korang x taw..Antara sahabat yang mengenali aku n aku mngenali dia dari dulu hingga sekrang adalah..meh aku tepek muke diorang..;D


Ni ezzati..die best friend aku..kitaowang kawan sejak darjah 3 lagi until now still kawan..and dia dah kawen pon..bila la turn aku pulak..doakan jodoh aku cepat: D


Still contact..walau tanye khabar..love u friend


Ni fazlyna..nama kitaowang pon nak sama dah..haha..kenal die sejak form 4 kelas sama sampai form 5..ada lagi sorang sahabat aku dan nama nye linda..tah mana gambar kitaowang masa sekolah..hilang pulak..miss u too linda dia pon dah kawen and ada sorang anak..ni gambar tahun 2010


Ni masa cuti raya..dia pon baru abis belajar..pandai masak oke kawan aku ni hoho..dia ni gelak comel..kecik jer orangnyer n penyayang..love u friend jgn lupe aku taw!


Ni conversation aku n faz kat whatapp


Die kata nice matee sebab aku letak profile picture kat whatapp gambar ni 


Gambar aku pki lens warna ijau..saja knon macam mata pelakon bollywood aishwaria rai..haha..


India friends shila n lydia..lydia akak kepada shila..yang sebelah tu adik aku..


Ni shila..kitaowang kenal masa aku kje part time kat super market..mulut dia riuh macam murai sebab tu aku suke ahaha..aku ni pendiam skit..kalau berkawan dengn orang riuh memng jadi riuh la hihi..love u shila..die rajin telefon aku..:D

Memng pencinta kucing jugak macam aku..:)

Ok ada lagi beberapa kawan aku yang tak ditepek disini..nazurah.asnida..linda..fitrah..i love u guys..kenapa tak ada gambar kawan lelaki?sebab aku memang tak ada kawan lelaki haha..biasa2 jer ada la..tapi x close..haha..

Yang pling close kawan laki yang kenal 


Dia ni la..yang annoying..bt aku gelak..bt aku nangis..bt aku marah pon ada..love u friend..and also as my boyfriend ahaha..

Ok kita kawan sampai tua ea...insyallah...ok salam: )

~penoff~





















No comments:

Post a Comment