Friday, 21 February 2014

Baju Punjabi

Salam jumaat..Coretan aku pada kali ni..Aku nak share sikit baju punjabi yang mcm kaum india punya
pakaian tradisonal..ye ker..Aku rasa la hihi..Baju bukan dah siap..Akak aku beli kain ori dari India..Pastu
potong sume mak aku punya kejer..aku jahit jer keh2..Bukan apa..aku takut salah potong hancus pulak nanti..Sebab kain dia dah siap letak where collar put,untuk badan semua..So aku takut salah potong terus tak dapat buat baju..Hasilnya taraaaa...Scroll ke atas..Ae kakak kebawah la..


Singer menawan hatiku..My mchine sewing





Macam gitu la rupanya..Boleh x menari bollywood,,Shah rukh khan nak x?@@
seluar pakai jeans jer..adik aku jer dapat wat seluar..


Penutup cerita..Kbye..



No comments:

Post a Comment