Friday, 23 March 2012

No Tittle

Assalamualaikum..Morning everyone :)
Today tak ada plan nak buat apa..sekarang dah start cuti sem..but 28/3/2012 ni ada 1 paper jer..so cuti lama ni just stay rumah, n rehat jer kot..Ok,actually nak story sikit..yesterday i have try to wear selendang,wow sungguh cantik kan kalau semua perempuan islam di dunia ni memakai tudung..bukan sekadar menutup kepala but tutup dada sekali..Semalam saya cuba pakai selendang dari tanah arab/mekah..Kain dia sangat lembut and cantik..Kat Malaysia ni x ada kot..Kain dia jenis simple tapi cantik untuk dipakai..menutup segalanya...sebab kain dia jenis panjang jugak..boleh menutup dada kita ni..Hah dah mula la aku ni nak bersyarahan kat sini hihi..Aku pun tak sempurna sangat..Banyak ilmu agama perlu aku kaji..


Ni la tudung dia..selesa masa pakai..Sory kalau terpapang muka aku besar hehe..

Conclusion~Jaga lah aurat kita sementara kita masih hidup didunia ini..hidup hanya sekali..Banyak kan cari pahala elakkan dari mendapat dosa..(Nasihat untuk saya dan untuk semua jugak)
ASSALAMUALAIKUM :)

3 comments:

  1. ala comelnyer...mudah tak pakai selendang tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Thnak..senag jer pakai..mcm kita pakai selendang biasa 2..

      Delete