Tuesday, 28 October 2014

PEnyakit ren kembali lagi?

Hai..selamat pagi..

Sebelum aku tunggu masuk air tebu dalam botol untuk di jual..aku nak cita tentang penyakit misteri kucing aku..tadi pagi aku perhati dia sikit berbeza hari ni..before this dia ada kena penyakit batu karang (susah kencing la) dah bawak p jumpa doc n bg ubat..n tukar segala makanan die..sebelum ni blacwood kita tukar royal canin..khas untuk dia jer..meow aku lain mon whiskas je haha..sebab doc cakap kucing jantan pemakanan dia memng kena jaga especially meow parsi ni..and sebab tu pagi ni aku sedih n rasa kecian la kat ren sebab aku tengok penyakit batu karang dia mcm dtg balik..ya Allah sembuhkan lah meow aku...aku setiap hari doa kesembuhan dia..tapi Allah maha penyayang dia bagi kesembuhan kat ren walau untuk sementara..oh kos untuk pembedahan rm 400 ok..aku x ad duit sebanyak tuh..hmm..aku hanya boleh ikhtiar jer..

So nanti nak bawak ren p jumpa doc balik n beli ubat dia..ubat yang lama dah habis..kecian ren perlu makan ubat setiap hari untuk sihat..seperti manusia jugak kalau sakit mesty makan ubat kn untuk sembuh..doakan kesembuhan ren ea...


Ni gmbr pgi tdi..duk mcm uh..tpi x kuar air kncing jugk

Kecian ren..tahan sikit ea ren..t mama bawak klinik..ok t kita cita perkembangan ren..bye ^^

2 comments:

  1. kesiannya..akak kalo tgk kucing sakit kat umah..mmg kesian, dia bkn tahu ckp pn kan nk bgtau saket....


    DIY Karpet & Langsir Guna Tali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak..kecian..die sakit pon senyap jer..dh bawak jmpe doc..doc pon x jamin boleh sembuh sepenuhnyer..sebb penyakit die ad 50/50 untuk sembuh..doakn die ea: )

      Delete