Thursday, 14 June 2012

Chubby^^

Salam..ketika saya menaip entry ni saya ada di library di kolej heehe..rajin tak rajin..Saja bosan-bosan duk library tenagkan fikiran..And tiba-tiba nak update blogg guna laptop pink ku ni! ;)
Agak-agak aku nak cita pasal apa..huhu..chubby?apa yang chubby??haha..Ha chubby tuh kucing aku la..Baby kitten okeyy..Aku jumpa dia belakang rumah..tak tahu la sesat mana kucing comel tuh..aku jumpa dia pada 12/6/2012.Time tuh around 7.00 pagi..Masa tuh aku nak p ruang tamu..tiba-tiba telinga aku punya tajam dengar bunyi anak kucing..waaa..then aku bukak pintu nampak kucing tuh..dengan badan dia yang kotor..jatuh longkang agaknya..Next, aku amik dia bagi dia minum susu..Jaga dia pun banyak ragam..yela anak kucing..Masa lapar,buang air besar kecil jer dia bising..Aku bagi nama dia chubby sebab aku nak dia gemuk dan membesar..Aku harap sangat dapat jaga dia sampai besar dan gagah huhu..Before ni pon aku ada bela anak kucing tapi mati..hmmm..punca kematian pon tak dapat dikenalpasti...:(
Ok.gambar si chubby aku upload nanti la yer..ada dekat laptop lain huhu..k la..bye!

No comments:

Post a Comment